Under ca 2,5 timmar kommer ni att få prova på att gjuta pralinskal med tempererad choklad, fylla dessa med ganache, samt locka, och naturligtvis smaka en del ;)
Jag kommer att förbereda vissa moment som att temperera chokladen, samt förbereda fyllningarna då praliner är tidskrävande att tillverka. Kommer dock självklart att informera om samtliga steg vid tillverkning av praliner.
Kaffe/te samt pralin ingår även då vi kommer att ta en liten fikapaus medan pralinerna stelnar.
För att kursen skall bli av krävs minst 3 deltagare (och högst 6). Beroende på hur många deltagare som medverkar arbetar man antingen självständigt eller i par.
Alla praliner som tillverkas under kursen får deltagarna dela på och ta hem i en fin presentask (till ett värde av ca 400 kr).
Har ni specifika önskemål, önskar ni boka speciellt datum och tid för en sluten grupp, (ex kompisgänget, möhippa, födelsedagar, kick off osv) är det bara att höra av sig till mig så löser vi detta!
Datum: Kontakta mig för att boka att boka ett datum.
Tid:
Plats: Kungsvägen 16, Haga (bredvid Haga kvarterskrog)
Pris: 950 kr/person